Aktuális Képzések

13 aug
Karabély Alap 2 napos Tréning

Kezdő kétnapos karabély tréning, 250 lövés a két nap, egymásra épülő tananyaggal. A saját felszereléssel érkezők privátba keressenek. A teljesen kezdő felszereléssel nem rendelkező sporttársak részére felszerelést biztosítunk. A képzés díja 55 e Ft/ fő. + a lőszer ( napi bolti áron, majd előtte érdeklődjetek , hogy pontosan mennyi is lesz , kis kedvezménnyel majd )

szombat @ 10:00 de. Jászfelsőszentgyörgy, Magyarország
10 szept
Kombinált Alap Tréning

Kezdők és haladók egyaránt jöhetnek, a szept 17- GyorsKombinált Országos Bajnokság előtti felkészítő, gyakorló edzés. részvételi díj 17e + 3 e akinek nincs saját karabélya. Lövés szám 150-150 max. ( szlaszám változik- ne nyomj rá rutinból a már elmentettre) Max 15 fő.

szombat @ 10:00 de. Dabas, Magyarország
11 szept
Haladó Pisztoly Tréning

Haladó esdzés és a szept 18 Nagykal Dinamikus Pisztoly Országos Bajnokságre gyakorlási lehetőség. max 15 fő 200 lövés 17 e + löszer akinek nincs. A bankszámlaszám változni fog- mielött utalsz nézd meg, a válasz emailt amit kaptál.

vasárnap @ 10:00 de. Dabas, Magyarország
23 szept
Kezdő Pisztoly Kezelő Tréning

Teljesen kezdő nagy lövés számú pisztoly kezelői képzés, friss szabad levegőn. A 3 nap alatt 400 lövés leadása , megfelelő felkészítéssel és irányítással . A statikus helyzetből történő nagypontosságú lővés és a stabil és biztosnságos fegyver kezelés a tanfolyam célja. A nagy sikerre és eredményekre való tekintettel ez az egyik legnépszerübb tréningünk. Olyanok részére is ajánhatjuk nyugodt szívvel akik már…

péntek @ 2:30 du. Jászfelsőszentgyörgy, Magyarország