Tréningnaptár

15 máj
Kezdő Karabély-PCC Képzés

Teljesen kezdő két napos karabély kezelő alapképzés. Előképzettség nem szükséges. 2 nap 300 lövés. Képzés díja 45 eFt+ felszerelés és lőszer akinek szükséges. Maximum 12- fő előregisztrálás kötelező

szombat @ 10:00 de.
29 máj
Intenzív KH3 Önvédelmi Pisztoly Tréning

Ez a tréning kifejezetten a középhaladó 1 modul utáni oktatás, amely önvédelmi lövészeti módszereket, testhelyzetes és testengelyes lövészeti oktatási elemeket tartalmaz. A két nap 400 lövéses képzés. Játszós ruha javasolt. max 12 fő.

szombat @ 10:00 de. Dabas, Magyarország
12 jún
Haladó Pisztoly Edzés

Ez egy kifejezetten Haladó , Középhaladó nagy lövés számú edzés, játszós ruha , nem árthat, de nem kúszós mászós. 300 lövés 17e Ft max 14 fő- előre regisztrálós.

szombat @ 10:00 de. Jászfelsőszentgyörgy, Magyarország
13 jún
Vadászok Nagypontosságú Távcsöves Puska Kezelői Képzése

Kifejezetten Vadászoknak rendezett nagypontosságú “ tiszta” lövés leadásának szakmai feltételeiről és ennek az elsajátításáról szóló golyós , távcsőves puska kezelői alap tréning. 100 m ig lövünk. Saját puska kell 40 lövés minimum Ha van lőpot, hozd el! Ha van lőzsák, hátizsák hozd el! Aki kíváncsi, a fotóalbumoknál megnézheti az régebbi képzések képeit, a web oldalunkról egy videó is megnyitható. A…

vasárnap @ 10:00 de. Jászfelsőszentgyörgy, Magyarország
18 jún
Kezdő 3 napos Intenzív Pisztoly kezelő tanfolyam

A kezdő tréning a pisztoly biztonságos kezelésétől a stabil működtetésen át a nagy pontosságú lövés leadásáig statikus körülmények között kerül megrendezésre. Elő regisztráció szükséges! A képzés 400 lövéssel /3 nap kerül megrendezésre. A tanfolyam díja 95 e Ft.

péntek @ 10:00 de. Jászfelsőszentgyörgy, Magyarország